O Nama

O NAMA

Skrominim kapitalom, sa jednim zaposlenim radnikom Stomil je osnovan 2000. godine sa osnovnom djelatnošću maloprodaja građevinskog materijala, boja, lakova i sličnih proizvoda.
Kvalitet ponude, profesionalna usluga, brza i pouzdana isporuka, pristupačne cijene, širenje asortimana kao i mnoštvo zadovoljnih kupaca omogućili su razvoj i širenje ovog preduzeća koje se danas prostire na 5.000 m2 i zapošljava 15 radnika.
Nastojimo da svojim kupcima pružimo što širu ponudu materijla, tako da dans u svom asortimanu raspolažemo sa preko pet hiljada različitih artikala.

NAŠA MISIJA

structure

SIGURNOST

Sigurnost je najvažnija od naših osnovnih vrijednosti. To nam je na prvom mestu svakog radnog dana.

structure

PRISTUPAČNOST

Radimo sve kako bih smo zadržali potreban kvalitet po pristupačnim cijenama i zadovoljan klijent je naš napredak na bolje.

structure

ODRŽIVOST

Svakom kupcu pokušavamo ponuditi najbolji omjer dobijenog u plaćenog, da proizvodi ispunjavaju visoke standarde kvaliteta.

NAŠA MISIJA

Naša misija je da svojim kupcima pružimo što širu ponudu materijla, tako da dans u svom asortimanu raspolažemo sa preko pet hiljada različitih artikala. Težimo prema tome da su potrebe naših kupaca na prvom mjestu i da pronađemo najbolje riješenje za sve naše kupce.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet ponude!!!